Брус Спрингстийн се лекува от стомашно-чревно заболяване, отлага няколко концерта

...
Брус Спрингстийн отлага останалите си концерти през септември с E
Коментари Харесай

Брус Спрингстийн отлага останалите си концерти през септември с E Street Band, тъй като се справя със стомашно-чревно заболяване.

73-годишният музикант сподели в своя потвърден Instagram в сряда, че „се лекува от симптоми на пептична язва и решението на медицинските му съветници е той да отложи остатъка от концертите си през септември“.

Той включи лично съобщение, което гласеше: „Тук, на E Street, ние сме с разбито сърце, че трябва да отложим тези шоута. Първо, извинения на нашите невероятни фенове на Philly, които ни липсваха преди няколко седмици. Ще се върнем, за да изберем тези предавания и след това някои.

„Благодарим ви за разбирането и подкрепата. Ние се забавлявахме на нашите концерти в САЩ и с нетърпение очакваме още страхотни времена. Ще се върнем скоро.“

Според клиниката в Кливланд пептичната язвена болест „възниква, когато се образуват отворени рани или язви в стомаха или първата част на тънките черва. Много случаи на пептична язва се развиват, защото бактериална инфекция разяжда защитната обвивка на храносмилателната система.

Спрингстийн и E Street Band имаха осем оставащи концерта, планирани до края на септември, включително един четвъртък в Сиракуза. Те играха последно в неделя на стадион MetLife в Ийст Ръдърфорд, Ню Джърси.

Новината идва, след като певецът, известен като Шефа, отмени две шоута в средата на миналия месец и пусна съобщение, че се е „разболял“.

Съобщението в сряда в социалните медии увери притежателите на билети, че информация относно пренасрочени дати ще бъде предоставена скоро.

Източник: cnn.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР