Бруно Фернандеш направи своя дебют за Манчестър Юнайтед само два

...
Бруно Фернандеш направи своя дебют за Манчестър Юнайтед само два
Коментари Харесай

Манчестър Юнайтед с провал при дебюта на Фернандеш

Бруно Фернандеш направи своя дебют за Манчестър Юнайтед единствено два дни след идването си в клуба. Португалецът, който пристигна от Спортинг, излеза като титуляр против Уулвърхамптън на “Олд Трафорд”. Новото попълнение на " алените дяволи " сподели някои положителни неща до 60-ата минута, само че дуелът приключи 0:0.

" Вълците " изглеждаха по-опасни при започване на дуела и пробваха няколко офанзиви, които не доведоха до нищо съществено. Тимът на Солскяер играеше повече с топката, само че домакините нямаха доста хрумвания в нападателен проект. Андреас Перейра стреля от добра позиция в една от редките обстановки пред Патрисио, само че топката мина настрана от вратата. На няколко пъти Уулвс опитва специалитетът си с бързи набези, само че подаванията, с които трябваше да бъде изведен футболист на позиция за изстрел, не бяха сполучливи.

Бруно Фернандеш сподели, че няма да има проблеми с акомодацията, като търсеше топката и като че ли с всяка минала минута се усещаше все по-уверен на терена на “Олд Трафорд “. Към края на полувремето той на няколко пъти опитва удари от отдалеченост, като при един от тях сънародникът му Руи Патрисио трябваше да се намесва.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР