Бруна Бианкарди, която наскоро роди дъщеря от Неймар, е сложила

...
Бруна Бианкарди, която наскоро роди дъщеря от Неймар, е сложила
Коментари Харесай

Ясна е причината за раздялата на Неймар и Бруна

Бруна Бианкарди, която неотдавна роди щерка от Неймар, е поставила завършек на връзката с футболиста. Причината са забежки на Ней с модела Алине Фариа от OnlyFans.

Интересно е, че Неймар и Бруна са имали контракт за връзката им, съгласно който даже при невярност на един от двамата или интервенция на различен човек в интимния им живот, това е трябвало да се случва при цялостна поверителност. Е, даже и контрактът не е оказал помощ, написа " Тема спорт ".

" Това е персонално решение, само че доколкото всеки ден ме свързват с разнообразни вести за Неймар, желая да оповестя, че към сегашния миг нямам никакви връзки с него. Ние сме родители на щерка ни Мави, само че това е всичко, което ни свързва. Надявам се с това новините, свързващи ме с него да станат по-малко ", разгласи Бианкарди в Instagram.

Счита се, че решението за разлъка с Неймар манекенката е взела, когато схванала за връзка сред футболиста и Алине Фариа. Откъси от чата сред двамата се появиха в бразилските медии в последните дни.

" Ще ми пратиш ли голи фотоси? Ще ти пиша, когато съм в Сао Пауло ", написал футболистът на Фариа.

В отговор еротичният модел дала отговор, че Неймар би трябвало да си заплати за голите ѝ фотоси, като се записва в Onlyfans и му изпратила линк към нейния профил.

" Трябва да ми кажеш по-късно, дали това, което си видял, ти е харесало ", написала Алине на Неймар.

По-късно Неймар твърди, че е отворил връзката, само че на нея нямало нищо.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР