Бруклин Алън е 23-годишно момиче, което работи на непълно работно

...
Бруклин Алън е 23-годишно момиче, което работи на непълно работно
Коментари Харесай

Интернет vs. реалността: Плюс сайз момиче стана хит, пресъздавайки модни тенденции

Бруклин Алън е 23-годишно момиче, което работи на ненапълно работно време, само че е огромен фен на обществените мрежи и обича да споделя стилните си музи със своите почитатели в TikTok. Наскоро тя стана супер известна, тъй като реши да пресъздаде известни фешън трендове от друга известна онлайн платформа за фотоси - Pinterest. 

Виж още:

Идеята на Бруклин е да покаже, че живеем в свят, който е към момента цялостен с доста досадни двойни стандарти, що се отнася до стилните трендове, които са предопределени най-вече за по-слабите хора. Бруклин е пухкаво момиче, само че също желае да наподобява добре и да се облича с съвременни облекла.

Понякога фотосите в обществените мрежи са толкоз нереалистични за девойки като нея, че тя е решила да покажа образно по какъв начин биха изглеждали топ тендеции, само че на нейното тяло. Видеото ѝ в TikTok има над 1 милион гледания, а самата тя споделя, че има един " основен аксесоар ", който прави тези дрехи толкоз мечтани от всеобщите консуматори, а това не е чанта или колан, а... плосък стомах.

Виж още:

Бруклин показа пред BuzzFeed , че е била доста въодушевена от резултатите, които е постигнала в TikTok. " Сигурна съм, че не съм първото плюс сайз момиче, което прави сходно нещо, само че усетих, че мога да оказа помощ на доста хора, които имат сходна на моята фигура ", споделя тя и добавя, че просто желае да покаже, че всеки човек може да носи всичко, което пожелае, стига да се усеща добре в кожата си.

" Избрах тоалетите от Pinterest особено, тъй като беше наклонност и забелязах, че това е платформа, в която нормално виждате единствено общоприетия вид тяло, показан в модата ", визирайки слабите манекенки. Когато Бруклин показва плоския стомах като тип " аксесоар ", тя по никакъв метод не желае да наскърбява слабите и трениращи дами, само че желае хората да схванат, че по-голямото коремче не е грозно.

" Нашите по-големи стомаси редовно се смятат за несъвършенство, до момента в който плоските са нещо, което обществото е възприело като блян ", споделя Бруклин и споделя, че от време на време се гледа с неприятно око на дами, които имат коремче. Двойните стандарти в модата не престават да съществуват, само че в последните години се провеждат от ден на ден рекламни акции и даже ревюта, в които вземат участие по-закръглени дами, които потвърждават, че са също красиви и имат какво да предложат на всеобщата публика. 

Виж още:

Изображение: https://www.instagram.com/brooklyn.dallen/

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР