Броят на задържаните при сблъсъци с полицията в центъра на

...
Броят на задържаните при сблъсъци с полицията в центъра на
Коментари Харесай

39 души са задържани при демонстрациите в Париж

Броят на арестуваните при конфликти с полицията в центъра на Париж доближи 39 души. Това заяви министърът на вътрешните работи Кристоф Кастане в Туитър, съобщи ТАСС. Силите на реда посрещат и отблъскват вандалите, арестувани са към този момент 39, написа той, представен от Българска национална телевизия.

``
реклама

По думите му едвам 200 протестиращи са минали всички нужни процедури за сигурност, с цел да влязат в отцепената част от бул. " Шан-з-Eлизе ", до момента в който " 1500 извършители на реда, намиращи се отвън периметъра, са пристигнали, с цел да се бият ".

Полицията се пробва да разпръсне огромна група протестиращи, събрали се пред Триумфалната арка, със сълзотворен газ, добавя АП. 
Полицията отдели част от булеварда рано тази заран и всички, искащи да влязат в блокираната за коли права, би трябвало да покажат документите си за инспекция. Режимът ще остане в действие до на следващия ден вечер. Всеки у който бъде открито оръжие, ще бъде арестуван, заяви полицията. Силите на реда възнамеряват да изземат от стачкуващите също по този начин предмети, които могат да се употребяват за откъртване на тротоарни плочки и калдаръм.

Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР