Броят на високопоставените гости, които ще могат да присъстват на

...
Броят на високопоставените гости, които ще могат да присъстват на
Коментари Харесай

Организаторите на олимпийските игри ще допуснат по-малко от 1000 гости на церемонията по откриването

Броят на високопоставените посетители, които ще могат да участват на церемонията по откриването на летните олимпийски игри в Токио, ще бъде внезапно понижен заради обстановката с ковид, заяви през днешния ден организация Киодо.

Организаторите считат да позволен като фенове на церемонията за откриването по-малко от 1000 души и това ще са хора, свързани с подготовката на олимпиадата. Столичните управляващите бяха взеха решение церемониите за откриването и закриването на игрите да протекат без редови фенове от страната. Предвиждаше се да има единствено високопоставени посетители от чужбина и хора, свързани с организирането на спортния конгрес. Очакваше се тези фенове да са към 10 000, само че в този момент уредниците имат намерение да съкратят фрапантно числеността им, осведоми Българска телеграфна агенция.

Олимпиадата в Токио беше планувана за 24 юли - 9 август 2020 година, само че заради пандемията надпреварите бяха отсрочени с година и в този момент тя ще се състои от 23 юли до 8 август. Организаторите взеха решение на игрите да няма задгранични поддръжници, нито локални фенове. Състезанията ще се състоят в шест японски префектури, включително Токио, отбелязва ТАСС.
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР