Броят на случаите на коронавирус в Чехия се увеличи със

...
Броят на случаите на коронавирус в Чехия се увеличи със
Коментари Харесай

Заразените с коронавируса в Чехия станаха 1047

Броят на случаите на ковид в Чехия се усили със 158 за денонощие и през днешния ден инфектираните в страната са общо 1047, съобщи Ройтерс, като се базира на здравното министерство.

Смъртни случаи няма, а шестима души са се възстановили. До момента здравните служащи са създали проби на 15 584 души, уточни ведомството.
Всичко по тематиката:Епидемията ковид (COVID-19) 1863
Пълна възбрана за излизане наложи Ломбардия

Заразените с ковид в Австрия са се усили от 2814 на 3026 в последните 24-часа, заяви министерството на обществените въпроси и опазването на здравето, съобщи ТАСС.
Тестове за вируса са направени на към 21 300 души. Девет души са оздравели, също деветима са умряли.

В Австрия до 13 април са неразрешени всеобщите прояви и спортните събития, затворени са учебни заведения, културни обекти, магазини, заведения за хранене, питейни заведения и кафенета. Продължават да работят супермаркети, аптеки, банки, пощи, бензиностанции и автосервизи.


Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 1863  Китай инжектира първата ваксина против COVID-19 на доброволци Китай инжектира първата ваксина против COVID-19 на доброволци  Младоженци си споделиха заветното Младоженци си споделиха заветното " Да " с защитни маски  Заради неприятна дисциплинираност Сърбия стегна полицейския час Заради неприятна дисциплинираност Сърбия стегна полицейския час
Повече за Коронавирус
 corona най-ново: Вижте последните вести лесни стъпки: Как да се предпазим? просто управление: Какви са признаците? eпидемия: Коронавирус в България
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР