Броят на ранените при експлозията в Истанбул нарасна на 81.

...
Броят на ранените при експлозията в Истанбул нарасна на 81.
Коментари Харесай

Стана ясно кой е взривил бомбата в Истанбул

Броят на ранените при детонацията в Истанбул набъбна на 81. „ Състоянието на двама от тях е сериозно “, сподели пред кореспонденти в неделя вицепрезидентът на републиката Фуат Октай.

Според него нападението на пешеходната туристическа улица Истиклял е осъществено от жена. „ Нападателят е дамата, която е взривила бомбата “, сподели Октай.

Той сподели, че четирима души са починали на мястото на детонацията, още двама са в болничното заведение. " На първо време те бяха признати в болница в Таксим. Надяваме се всички скоро да се възстановят ", сподели той. Вицепрезидентът уточни, че в следствието на случая са взели участие 14 следователи от Главната прокуратура и отдела за осъществяване на съдебно-медицинска експертиза.

" Който и да стои зад това, вътре в нашите граници или където и да е по света, ние ще стигнем до него. Тези хора ще бъдат отведени в Турция, изправени пред правораздаването и осъдени ", сподели Октай. Той акцентира по отношение на решимостта на управляващите да открият причинителите на атентата, че " сегашната Турция към този момент не е предходната страна ".
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР