Броят на потвърдените случаи на заразяване с новия коронавирус в

...
Броят на потвърдените случаи на заразяване с новия коронавирус в
Коментари Харесай

Втори температурен рекорд в Турция

Броят на доказаните случаи на заразяване с новия ковид в Дания набъбна за денонощие с 69 и те към този момент са 10 927 общо за страната. Починалите от Ковид-19 са общо 547, в това число 4 от през вчерашния ден насам, заяви през днешния ден Държавният институт за битка с инфекциозните болести, представен от ТАСС.

На лекуване в лечебни заведения са 133 инфектирани, 27 от тях - в отделения за интензивни грижи. В страната са тествани за ковид общо 388 703 души. Оздравелите са 9227.

Абсолютен температурен връх за месец май в Анталия

Поетапното разхлабване на противовирусните ограничения, почнало през април, планува на следващия ден да се върнат в класните стаи учениците от горния курс, да отворят порти библиотеките, църквите и предприятията за публично хранене, също и спортните обекти (но без зрители), а от 8 юни да проработят още веднъж музеите, лунапарковете, зоологическите градини и кината. От тази дата ще бъде позволено хората да се събират на групи до 50 души.

Нощните клубове и фитнес залите обаче се чака да възобновят работа едвам през август, съобщи Българска телеграфна агенция.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР