Броят на пациентите, чакащи повече от месец, за да видят

...
Броят на пациентите, чакащи повече от месец, за да видят
Коментари Харесай

Скандал с назначаването на лични лекари, тъй като болните семейства остават да чакат един месец, за да видят лекар

Броят на пациентите, чакащи повече от месец, с цел да видят доктор, се е повишил с до 79%, защото фамилните лекари от NHS се борят да се оправят с напрежението.

Всички райони са наранени, открити са шокиращи числа от Lib Dems. Кралският лицей на общопрактикуващите лекари съобщи, че намаляването на броя на фамилните лекари е довело до отвратително натоварване, което има индиректен резултат върху пациентите. Въпреки предизборното заричане на торите да усилят броя на практикуващите с 6 000 в Англия, в този момент има 627 по-малко изцяло квалифицирани общопрактикуващи лекари - 27 502.

Заместник-председателят на Кралския лицей на общопрактикуващите лекари доктор Виктория Цорциу-Браун сподели: „ Личните лекари споделят разочарованието на нашите пациенти, когато не могат да получат достъп до нашите грижи и услуги, когато имат потребност. Работим в действителност интензивно, с цел да подсигуряваме, че пациентите получават безвредни и навременни грижи, а през февруари (последните налични данни) 44% от часовете са достав...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР