Броят на жертвите на коронавируса от нов тип COVID-19 в

...
Броят на жертвите на коронавируса от нов тип COVID-19 в
Коментари Харесай

Коронавирусът е отнел живота на 17 души за последното денонощие в Китай

Броят на жертвите на ковид от нов вид COVID-19 в Китай за последното денонощие е 17 души, оповестява „ Газета ”, като се базира на данни в уеб страницата на Държавния комитет по опазване на здравето на Китай.

Според информацията, броят на доказаните случаи на инфектирани с ковид за последните 24 часа е 19. Така общият брой на инфектираните към този момент е 80 754 души. В рамките на денонощието 1 297 души са били изписани от медицински институции, откакто са се излекували.

„ Към момента заболелите в Китай са 17 721 души, като при 4 794 положението е тежко. 55 897 души са изписани от лечебни заведения, жертвите са 3 136 индивида ”, се показва в известието.

Превод и редакция: ПИК

 

/ПИК
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
`` Последни вести `` рекламаФорумФорум--> --> `` реклама
`` реклама За Петел|Рекламни тарифи|Условия за ползване|Правила|КонтактиВсички права непокътнати © 2011 - 2020 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа `` затвори X×За да продължите, би трябвало да се регис
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР