Брокерите често си споделят интересни истории от професионалния опит, в

...
Брокерите често си споделят интересни истории от професионалния опит, в
Коментари Харесай

Баба реши да продаде къщата си, в която нищо не е пипано от 71 години – когато я отвориха, брокерите ахнаха! (СНИМКИ)

Брокерите постоянно си споделят забавни истории от професионалния опит, в които изключително място заемат жилищата, населявани от възрастни хора. В тях човек може да се натъкне на какво ли не, само че нормално вътре е цялостно с вехтории, паяжини и имат незабавна потребност от ремонт.

Когато обаче брокери влязоха в дома на тази стара дама, която не бе пипала нищо в интериора от цели 71 години, те несъмнено не чакаха това:

Американката по генезис решила да продаде къщата си в Торонто (Канада).

Продажбата изглеждала като нещо всекидневно. Жената се обърнала за помощ към брокери, които, откакто пристигнали на място, с цел да огледат жилището, бяха просто шокирани.

Интериорът на къщата не бил обновен от 71 години!

Бабата, която по специалност е шивачка и сръчна плетачка, работила от у дома. Тя деликатно следяла положението на дома в продължение на доста години, поддържайки специфичен комфорт и сигурност на редки предмети, закупени през интервала 1950–1960 година: едновремешни дивани и фотьойли, столове от ковано желязо, огледала с магическа хубост и даже истинската печка Moffat. Монтирана е в кухнята през 50-те години, само че към момента работи съвсем като нова, макар че толкоз години е използвана.

 розова баня

 хол в розово

Американката сама е основала дизайна на своята къща

Интериорът е доминиран от обичаните й цветове – розово, лилаво и свежа аква.

В диалог с брокери бабата им припомнила инструкциите на татко си – без розови тапети в спалнята. Изглежда, че тя е решила да не се вслуша в неговото условие. Спалнята за посетители в дома е фантазията на почитателите на Барби, а персоналната й спалня припомня на кралска.

 бяла спалня

От мазето старата жена направила място за отмора: има бар, билярдна маса, камина и ъгъл за игра на покер.

 ъгъл за отдих

Брокерите нарекли тази къща „ перла, скрита в черупка “. Домът, запазил своята достоверност, към този момент е разгласен за продажба. Дъщерята на американката желае да вземе няколко неща, скъпи на сърцето й, а останалите ще бъдат оставени в истинския им тип.

Ето още фотоси от интериора на този необикновен дом от приказките:

 красива баня

 кухня в остарял жанр

 лилава спалня

 розова спалня

 кукленско обзавеждане

 неповторим дом

Източник: vijti.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР