Броени минути след избора на Емил Кошлуков за генерален директор

...
Броени минути след избора на Емил Кошлуков за генерален директор
Коментари Харесай

Волен Сидеров: Кошлуков наистина беше в Алфа, не се съмнявайте

Броени минути след избора на Емил Кошлуков за общоприет шеф на Българска национална телевизия, пресслужбата на държавната телевизия популяризира формалната биография на новия си общоприет шеф. Това, което учуди мнозина е, че интервалът на Емил Кошлуков като програмен шеф на ТВ ''Алфа'' през 2016-17г. липсва. По този мотив журналистът Сашо Диков, който беше един от другите претенденти в състезанието за общоприет шеф на Българска национална телевизия, в границите на предаването си ''ЕвроДикоФ'' по ТВ Евроком, излъчи диалог с водача на ''АТАКА'' Сидеров, който му отговори на въпроси за Емил Кошлуков.

Диков попита Сидеров в действителност ли Кошлуков е бил програмен шеф на ТВ ''Алфа'' или просто му е дадена една другарска услуга от Сидеров, с цел да може да си попълни стажа и да се кандидатира за началник на Българска национална телевизия на предходния извършен конкурс?

Волен Сидеров отговори по този начин на поставения въпрос: ''Всичко си беше както е по ред и закон. Наистина е бил. Дали това му харесва и му е прелестно да го загатва е различен въпрос. Аз го познавам от 89-та година, беше му належащо да си попълни стажа и беше фактически в '''Алфа''.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР