Броени дни преди началото на предизборната кампания за нов парламент

...
Броени дни преди началото на предизборната кампания за нов парламент
Коментари Харесай

Марешки към кандидатите за президент: Спрете с празните приказки, основният въпрос е оцеляването на милиони домакинства през зимата

Броени дни преди началото на предизборната акция за нов парламент и за нов президент, водачът на ВОЛЯ излезе с изострен апел към претендентите.

" Единият щял да сплотява, другият- да прави революции, третият - ни занимава с мнението си за другите двама. Това са празни приказки и бягство от същинския спор. Най -важното сега е да се избави стопанската система, работните места, хората да имат сигурни приходи. Под въпрос е оцеляването на милиони семейства през зимата! Кандидатите за президент, които виждам, се държат като в националната мъдрост " Сит на гладен не има вяра "! Призовавам ги да се осъзнаят, да спрат с кухите заучени изречения! Това не е елементарна акция. Това е избор за превъзмогване на рецесията и разцвет или проваляне в още по-голяма бедност ", споделя Марешки.
свързани новини11509на 02.10.2021
По думите му, извънредно време е дебатът на най-високо равнище да се концентрира върху българския народ, а не както досега- върху егото на претендентите.

Източник: pik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР