Броени дни остават до старта на най-големия кастинг за модели,

...
Броени дни остават до старта на най-големия кастинг за модели,
Коментари Харесай

Най-големият кастинг за модели търси нови лица

Броени дни остават до старта на най-големия кастинг за модели, юридически в миналото в България!Той ще се състои на 30 и 31 март в Sofia Ring Mall и е взаимна продукция на комерсиалния център и стилната топ организация Ивет Фешън.

Първото по рода си намерено търсене на красиви девойки и момчета, или по този начин наречения „ скаутинг”, има за цел да открие бъдещи топмодели на България.Професионално жури ще избере нови лица, които ще имат невероятната опция да подпишат контракт с едни от най-големите фешън организации в света!

Трескавата подготовка за най-големия кастинг за моделивече е в разгара си. Остават не повече от 2 седмици до вълнуващото търсене на новите лица на една от най-престижните и професионални фешън организации в страната – Ивет модерно. Кастингът ще се организира на 30 и 31 март от 12 до 17 часа в Sofia Ring Mall, и ще даде неповторимата опция на всеки искащ да сбъдне фантазията си да бъде по кориците на списанията и на „ котешката пътечка”.

Добре пристигнали на него са както красиви девойки, по този начин и готини момчета на възраст сред 15 и 22 години. Важно условие за участниците е да имат нужния за професионален модел растеж от минималните 170 см. за девойки и 184см. за момчета.
В журито, което ще избере новитетопмодели на България, ще участва както екранната и модерно звезда Луиза Григорова-Макариев, по този начин и самата основателка и собственичка на агенциятаИвет Григорова, а също и едни от най-големите експерти в моделския отрасъл.

Ивет Фешън е институция в българския фешън бизнес и предпоичатан сътрудник на най-големите фешън компании в света като Elite, Ford, Women, Next, Img, Why Not, Major, Fashion и доста други. Именно от кастинги на организацията са изгрели звездите на топмодели катоВаня Билева, Нора Шопова, Кристина Милева и Ваня Пенева.

Една фантазия чака да бъде осъществена, може да бъде твоята!

Повече детайлности за кастинга в Sofia Ring Mallможе да намерите тук:www.sofiaring.bg иwww.facebook.com/SofiaRingMall.Official.
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР