Броени дни остава до официалното откриване на летния туристически сезон

...
Броени дни остава до официалното откриване на летния туристически сезон
Коментари Харесай

Туроператор: Гърция ще е предпочитана дестинация за българите въпреки по-високите цени

Броени дни остава до формалното разкриване на летния туристически сезон в Гърция. По традиция ваканцията си там се чака да изкарат хиляди българи, като с изключение на към курортите в Северна Гърция, се оказва, че все по-смело поглеждаме и към островите в южната ни съседка.

Според туроператора Георги Кунчев се чака мощен сезон.

``Индикациите и ранните резервациите демонстрират, че Гърция ще е желана дестинация за българите. Тя има толкоз посещаемост, колкото всички останали в района. За майските празници всички са разпродадени, някои ще пътуват с рейс, други с персонален превоз или чартър. Лятото също ще бъде желана дестинация макар повишените цени - 25-30% ", разкри той.
По думите му след пандемията е особено туристите да избират независими места.

" Културният туризъм също е обект на огромен интерес. Пълнят се местата 2-3 месеца напред. Една вила в Халкидики на вечер излиза от 200 евро - с 2-3 спални. Не на първа линия. Има и по 2000. Олимпийската ривиера е желана дестинация, само че островите Корфу и Крит също се продават. Круизите, които потеглят от Атина също са ужасно известни. Най-евтиният е 1600 лв. на човек ", уточни Кунчев.
Източник: moreto.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР