Броени часове преди началото на финалния турнир за Money +

...
Броени часове преди началото на финалния турнир за Money +
Коментари Харесай

Кметът на Пазарджик Тодор Попов: Това е пореден хубав ден за нашия хубав град!

Броени часове преди началото на финалния шампионат за Money + Купа България 2023, волейболен Пазарджик приветства почитателите на спорта. 


На специфична конференция, състояла се този четвъртък в гранд хотел “Хебър ”, Живко Желев (президент на НВЛ), Тодор Попов (кмет на община Пазарджик), Александър Иванов (президент на ВК Хебър Волей) и Атанас Върбанов (Маркетинг шеф на НВЛ) приказваха пред медиите, споделяйки високите си упования по отношение на събитието, което ще владее сърцата на волейболните почитатели в идващите три дни.

“Това е следващ прекрасен ден за нашия прекрасен град! Ще домакинстваме тази Купа за следващ път! Приготвили сме и изненади, тъй като нашата цел е да демонстрираме по-интересни и новаторски неща -  желаеме да задоволим всички усети на публиката. Нямаме самообладание шампионатът да стартира - още на четвъртфиналите имаме страхотни мачове. Да благодарим и на спонсорите от Money +, тъй като без спонсори не се случва нищи. Трябва да приветстваме подобен вид компании. 
Искаме да благодарим и на НВЛ, че още веднъж избраха Пазарджик за домакинстването ”, съобщи Тодор Попов, кмет на община Пазарджик.

“Ще се веселя и други градове да домакинстват в бъдеще този заключителен шампионат - ние ще оказваме помощ - с опит, с логистика, с цел да може и други обитаеми места да се допрян до магията на волейбола. Защото когато има нещо положително, то би трябвало да се мултиплицира.
Българският волейбол върви по верния път и това е значимо за нас. Всички дружно би трябвало да създадем по този начин, че този развой да е резистентен и всяка година да си слагаме по-големи цели, с цел да растем. 
Чрез дейностите ни се стремим да дадем положителния образец. Виждаме, че тази година шампионата е още по-интересно, всички тимове се стараят, вдигнали са равнището. Искахме да покажем, че българските тимове могат да играят добре освен в България, само че и в чужбина. Щастлив съм, че това проработи и се надявам, че ще въодушеви другите. Няма да е надалеч времето, когато български тимове ще пазят България в Европа, а за какво не да имаме и по-смели фантазии? ”,  добави Тодор Попов.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР