Броени часове остават до първия съдийски сигнал на Световното първенство

...
Броени часове остават до първия съдийски сигнал на Световното първенство
Коментари Харесай

Време е за Световното! Кой е фаворит и ще има ли изненади?

Броени часове остават до първия съдийски сигнал на Световното състезание в Катар.

Този Мондиал обаче ще бъде доста по-различен от останалите, а това вещае доста изненади. Форумът се организира през зимата, а играчите би трябвало да са в оптимална форма. Условията също ще са по-нестандартни.

Множеството разногласия и спорове също ще имат своя отпечатък. Все отново да се опитаме да се съсредоточим върху футбола.

За феновете на дълготрайните залози Betano предлага страхотни варианти.

Да стартираме с любимеца за купата. Според букмейкъра Бразилия е най-големи за триумф в Катар със ставка от 4,50 коеф. Веднага след тях се подрежда кръвния зложелател - Аржентина. Краен триумф за тях е оценен зна 6,25 коеф. Следват европейските отбори. За Франция коефициентът е 8,00, а за Англия 9,50 коеф. Испанците ще умножат средствата ви по 10.

При голмайсторите картинката е сходна, с разликата, че представителят на Аржентина - Меси не е в топ 3. По 10,00 коеф. се предлага за Неймар и Мбапе, а Хари Кейн още веднъж да вземе " Златната обувка " е 12,00 коеф.

Има и страхотни за композиция сред двата залога. Например за първенец Бразилия и голмайстор Неймар коефициентът е повече от примамващ - 22,00.

Интересни са и предложенията за състезател с най-вече асистенции. Меси и Де Бройне разумно са измежду най-очакваните спечелили.

Можете да извършите и
залози за съответна група. Опциите на кое място ще приключи всеки един отбор и до каква степен ще стигне тим в конкуренцията сигурно могат да ви донесат доста страсти и по-важното

Вижте повече оферти на уеб страницата на.

 

 

 

 

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР