Броени часове остават до едно от най-позитивните, романтични и усмихващи

...
Броени часове остават до едно от най-позитивните, романтични и усмихващи
Коментари Харесай

Звездни връзки: Артьом и Криси Дончева ще доказват, че са "Един за друг"

Броени часове остават до едно от най-позитивните, сантиментални и усмихващи риалити стратегии в родния ефир. Естествено, че приказваме за " Един за различен " и към този момент нямаме самообладание да забележим кои са двойките, които ще вземат участие за огромната премия тази година.

Една от двойките обаче е прекомерно разпознаваема, че да не бъде видяна в промото на предаването. Ето го и самото видео:

Виж още: " Аз съм с добра душа, само че с тази уста... ": Какво се случва с ненавижданата Людмила от " Ергенът "

Естествено, че приказваме за Арти и Криси Дончева - инфлуенсърското и музикално семейство, което кара да се усмихват стотици хиляди в Instagram. 

И Арти, и Криси са от Бургас. Двамата са дружно отдавна, само че вземат решение да не обявяват връзката си. Историята им е на в действителност огромна обич, където водеща е... Криси!

Певицата споделя, че всичко се случило като по филмите - тя видяла Арти на събитие, само че не съумяла да се запознае с него, а той липсващ в тълпата. Криси обаче не оставила нещата по този начин, а почнала да го търси. Но, както се споделя, ориста си знае работата и двамата се срещнали.

Виж още: Голяма дума не казвай! Джизъса се зарече, че нямало да изневери на Полина, бил зрял мъж

Останалото е история, само че една от най-хубавите ѝ дати е онази, на която Криси споделя " да ". Тогава тя взе участие в музикален формат, само че за жалост отпада. Отпадането ѝ обаче носи огромната изненада - Арти пада на колене и ѝ предлага брак. 

Сватбата се състои в едни странни covid времена, двамата подписват с маски, а няколко месеца по-късно се ражда и синът им Виторио.

 

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР