Бродещ дух беше заснет в болница в Хондурас. Снимката е

...
Бродещ дух беше заснет в болница в Хондурас. Снимката е
Коментари Харесай

Призрак на лекар вцепени всички в болница в Хондурас

Бродещ дух беше сниман в болница в Хондурас. Снимката е направена в град Сан Педро Сула с камера на мобилен телефон. След като нейният създател я споделя в интернет, тя се трансформира в същинска сензация.

Младежът, съумял да снима духа, е 20-годишният Хуан Хосе Соса. Той споделя, че до момента в който чакал в коридора на въпросната болница, внезапно дочул чудноват звук. Малко по-късно пред очите му се появило безплътно творение, напомнящо повече на сянка, в сравнение с жив човек.

Тогава младежът присъединил камерата на мобилния си телефон и щракнал призрака. За жал обаче тъкмо в този миг призракът липсващ, тъй че фотографията е много неразбираема и размазана. И въпреки всичко при по-старателно вглеждане в фрагмента се откроява невероятен облик.

Служителите в болничното заведение нямат и грам подозрение - в здравния център витае дух. Те даже имат съмнение, чий може да е той. Най-вероятно призракът е на доктор, самоубил се преди време. Медикът протегнал ръка на живота, откакто направил несполучлива интервенция на личната си щерка, написа ЕsoreiterRu.

След съдбовната намеса тя издъхнала, а той не могъл да си елементарни грешката. Малко по-късно го разкрили мъртъв. Говори се, че от този ден в болничното заведение стават странни и необясними феномени – чуват се стъпки и други шумове. По всичко проличава, че неспокойният дух на бащата броди из болничните коридори и търси разтуха.

Както самите се досещате, това не е първата болница, в която витаят духове. Носят се клюки, че в края на предишния век фантом е имало и в здравното заведение на град Хрутфонтейн, Намибия. Свидетели описват за странни шумове, които чували по време на престоя си там. Освен това постоянно изчезвали предмети или се премествали - без човешка интервенция.

Призрак е видян по-рано и в немска болница. Това се случва, до момента в който болничен фотограф снима интервенция. По време на интервенцията пациентката издъхва, а откакто преглежда фотосите, фотографът вижда, че на една от тях се вижда дух, който излиза от тялото на покойницата тъкмо когато сърцето ѝ стопира да бие.

Източник: sanovnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР