Бритни Спиърс за пореден път коментира в инстаграм кавгата със

...
Бритни Спиърс за пореден път коментира в инстаграм кавгата със
Коментари Харесай

Бритни се сети за децата си: Част от мен умря, като ме отсвириха

Бритни Спиърс за следващ път разяснява в инстаграм кавгата със синовете си. По-рано един от тях, Джейдън, даде изявление, в което съобщи, че се надява на „ възобновяване “ на майка си и двамата могат да подобрят връзките си. Певицата в отговор разкритикува сина си, като сподели, че той и брат му се нуждаят единствено от нейните пари.

В нова обява певицата призна, че е доста смутена от раздялата с децата си: когато беше под попечителството на татко ѝ, съдът автоматизирано я лиши от наставнически права.

„ Вече нямам цел. Те бяха моята наслада, моето всичко. Те бяха това, за което пребивавам. И тогава те внезапно изчезнаха и аз почувствах, че тази част от мен умря ”, сподели тя и добави, че чака с неспокойствие срещата със синовете си.

Джейдън също сподели в изявление, че почита дядо си Джейми Спиърс, под чието опекунство Бритни беше 13 години, и сподели, че дядо му не заслужава това, което приказват за него в мрежата. Певицата на собствен ред сподели, че татко ѝ " би трябвало да е в пандиза до края на дните си ".

По-рано някогашният брачен партньор на певицата Кевин Федърлайн сподели в изявление, че синовете им не желаят да поддържат връзка с майка си и се смущават от нейното държание в обществените мрежи. По-късно той разгласява остарели видеоклипове, на които Бритни Спиърс крещи на синовете си, а по-късно съобщи, че постоянно е съчувствал на някогашната си брачна половинка.

Представителят на певицата разяснява това и помоли Федърлайн да не излага кавгата на обществен показ, защото това може да навреди на децата.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР