Бритни Спиърс няма филтър за феновете си. Американската суперзвезда обясни

...
Бритни Спиърс няма филтър за феновете си. Американската суперзвезда обясни
Коментари Харесай

Бритни Спиърс обяснява защо краката ѝ са криви

Бритни Спиърс няма филтър за почитателите си. Американската суперзвезда изясни за какво краката ѝ са толкоз криви, публикувайки фотография в Инстаграм в понеделник, 5 февруари. " Както виждате, десният ми крайник е изцяло друг от левия - сподели тя - дясната страна съставлява мъжката ви страна. Аз съм много мощна и солидна от тази страна ".


" Счупвала съм лявата си страна три пъти. Това е женската ми страна ", продължи тя. Коляното ми става извънредно подуто, тъй че ми е мъчно да вървя уравновесено. Странно е, тъй като в никакъв случай не съм усещала какъв брой небалансирана съм, когато танцувам. "

" Не съм съвършена и се надявам, че никой от нас не е подобен. Ето за какво проучването на тялото ми по нови и разнообразни способи всеки ден поддържа очите ми малко по-отворени и подготвени да се учат. "

Името на Бритни Спиърс още веднъж попадна на първите страници на вестниците. В разгара на концерт някогашният ѝ другар Джъстин Тимбърлейк изригна: " Бих желал да употребявам опцията да се извиня... ", насочвайки се непосредствено към певицата, която описа в записките си, че я е принудил да направи аборт, когато са били дружно. /БГНЕС

Източник: bgnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР