Бритни Спиърс най-сетне триумфира. Бъдещето на певицата изглежда по-светло от

...
Бритни Спиърс най-сетне триумфира. Бъдещето на певицата изглежда по-светло от
Коментари Харесай

Бритни Спиърс се сгоди за дългогодишния си приятел

Бритни Спиърс най-накрая победи. Бъдещето на певицата наподобява по-светло от всеки път. Освен че се измъкна от дългогодишния подъл капан на попечителството, поп звездата разгласи, че се е сгодила за дългогодишния си другар Сам Асгари. 39-годишната певица разгласява видео в Инстаграм, с което сподели пръстените на двамата. Повече от 1,6 милиона души харесаха постинга за няколко часа.
    Вижте тази обява в Instagram.           
Публикация, споделена от Britney Spears (@britneyspears)

Попечителството на татко ѝ, което датира от 2008 година, не ѝ позволяваше да се омъжи за Асгари, нито да има повече деца. След като Джейми Спиърс към този момент подаде документ за отвод от контрола над щерка си, оковите паднаха и певицата се любува на хубостта на свободния избор. 13-годишната борба за преустановяване на попечителството към този момент е в историята.

Сам Асгари и Бритни са двойка от 4 години, а предлагането за брак е напълно естествено продължение на любовта им. Асгари, който е фитнес инструктор, е с 12 години по-млад от известната певица. Двамата се срещат през 2016 година по време на фотосите на видеото към песента Slumber Party, а по-нататък нещата се подреждат в тяхна изгода, с цел да напишат тяхната сантиментална приказка.

 
Бритни на независимост? Баща й подписа отдръпването си от настойничество
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР