Бритни Спиърс, Кели Роланд и Силви Вартан - тези три

...
Бритни Спиърс, Кели Роланд и Силви Вартан - тези три
Коментари Харесай

Българка прави бижутата на Холивуд! Запознайте се с Антоанета, която мечтае и в България да я знаят

Бритни Спиърс, Кели Роланд и Силви Вартан - тези три имена множе да се свързват от доста неща, само че измежду тях сигурно има и българска диря. И тя е дело на Антоанета Иванова.

Виж още: Актьор от " Отдел търсене " трансформира необичайно занимание в бизнес! Ето с какво се занимава екранният Андрей

Българката е бижутер и има собствен бранд за бижута. Пред камерите на " На Кафе " тя споделя, че е наследила любовта към метала от дядо си, който бил железничар. Днес тя работи в Лос Анджелис и клиенти са ѝ едни от най-известните холивудски звезди, само че признава, че пътят до тук не е бил елементарен. " Успехът за една вечер се прави 10 години ", твърди тя. 

Виж още: Красивата рускиня, която отглежда изоставена от майка си пантера и ротвайлер

Антоанета е родом от София, само че е жител на света. Тя приключва Американския институт за скъпоценни камъни - мястото, което е водач за оценяване на диаманти и скъпоценности. Там Антоанета учи диайз и бижутерия, усвоява тънкостите в златарския поминък.

Виж още: Анелия избяга от града, само че не отиде на Занзибар, а на друго прелестно място

Днес Антоанета има клиенти от целия свят, а бижутата ѝ са същинско произведение на изкуството. Признава обаче, че желае да е разпознаваема и в родината си и твърди, че българите са много по-експериментаторски въодушевление от американците.

Изображение: https://www.instagram.com/antoanettajewelry/

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР