Бритни Спиърс е все по-близо до мечтаната свобода и изглежда,

...
Бритни Спиърс е все по-близо до мечтаната свобода и изглежда,
Коментари Харесай

Тотален обрат за Бритни! Баща ѝ се отказва от битката

Бритни Спиърс е все по-близо до мечтаната независимост и наподобява, че напълно скоро звездата ще има цялостен надзор над финансите и живота си. 

Причината за всичко това е, че бащата на поп звездата е подал документи в съд в Лос Анджелис, в които се исказа преустановяване на 13-годишния надзор, който упражнява над живота, кариерата и финансите на щерка си. Джейми Спиърс написа, че щерка му " има право в този момент съдът съществено да реши дали този надзор към този момент не е необходим ", пишат Vesti.bg.

Виж още: Секси мамче: Калина Кузманова подпали мрежата с съвършено тяло 

Самата Бритни се опита да в профил татко си като неин настойник два пъти през последните две години. Певицата дефинира връзката им като „ корист “ и отхвърля да излиза на сцената под неговия надзор. Съдебната тъжба на татко ѝ идва два месеца откакто Бритни даде свидетелски показания в съда, призовавайки контролът да бъде преустановен неотложно.

Виж още: Официално е! Кайли Дженър сподели за първи път бременното си коремче

Припомняме, че Бритни по-рано назова отношението на татко ѝ към нея " свирепост " и съобщи, че е била заплашвана да не вижда децата си, в случай че не му се подчинява за всяко нещо. През юли тя сподели на арбитър, че желае да повдигне обвинявания против 69-годишния си татко за " принуждение на настойник ". Певицата съумя да си издейства и нов юрист, което бе една от първите стъпки към прекратяването на попечителството.

" Неотдавнашните събития, свързани с това настойничество, сложиха под въпрос дали събитията са се трансформирали дотам, че основанията за този надзор може към този момент да не съществуват ", се споделя в молбата на Джейми Спиърс и се добавя, че Бритни е поискала да се приключи този десетилетен надзор. Какво ще се сучи обаче, следва да разберем. 

Виж още: Едната стана руса, а другата черна: Две родни хубавици смениха тотално визията

Изображение: https://www.instagram.com/britneyspears 

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР