Бритни Спиърс беше една от иконите на поп-музиката в началото

...
Бритни Спиърс беше една от иконите на поп-музиката в началото
Коментари Харесай

Бритни Спиърс притесни сериозно феновете си с видео. Какво се случва с нея?

Бритни Спиърс беше една от иконите на поп-музиката при започване на този век. Само че славата, а и фамилните взаимоотношения направиха по този начин, че Бритни да има съществени проблеми със здравето и в частност с душeвността си.

Преди време Бритни влезе в психиатрична клиника, като това стана мотив за митинги от страна на почитатели, които прочее бяха управлявано от собственатеа ѝ майка. Тогава те твърдяха, че е вкарана там на мощ.

Както и да е, Бритни към този момент е на независимост, само че терзанията на почитателите не стопираха. Причината е едно необичайно видео, в което прави меко казано странни физиономии. 

Мнозина не съумяха да схванат какво тъкмо е желала да каже Бритни с коментара под видеото.

Под обявата написа и приятелят на Бритни, Сам Асгари, от който излиза наяве, че я поддържа изцяло.

Според авторитетното списание People Бритни към момента има проблеми с душeвността си и това постанова лекуване с лекарства. " Всичко при нея е на интервали - върхове, спадове ", пишат те.

Заради влизането сѝ в болничното заведение се наложи да бъдат анулирани участия на Бритни в Лас Вегас. Уви, мениджърът ѝ към ден сегашен не дава обещания по кое време ще се качи певицата още веднъж на сцена. 

Източник thumbnail: https://www.instagram.com/britneyspears/

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР