Британците са предупредени, че ще прекарат днешния ден в треперене

...
Британците са предупредени, че ще прекарат днешния ден в треперене
Коментари Харесай

Времето в Обединеното кралство: Метеорологичната служба предупреждава за „Арктически“ взрив само след дни, тъй като ниските температури продължават

Британците са предизвестени, че ще прекарат днешния ден в трептене при температури под междинните - като огромният мраз ще продължи и през останалата част от седмица.

В момента Обединеното кралство е под въздействие на високо налягане, което води до по-студено време от междинното за сезона, защото живакът се бори да доближи над 1C. Службата за метеорологични условия предизвести, че замразяването ще продължи през останалата част от седмицата с по-зимно време, което идва по-късно този месец.

Днес е казано на британците да чакат да остане изсъхнало със слънчево греене на юг, облачно със слаб дъжд и дъжд за северните елементи, които ще станат зимни по високите места. Остава студено от самото начало с температури под междинните.

Метеорологът от Met Office Ейдън Макгивърн сподели: „ Студен фронт от север към уикенда ще означи друга смяна във въздушната маса за Обединеното кралство, преминавайки от нещо с малко атлантическо въздействие върху въздуха, което идва по-директно от Арктика...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР