Британците публикуваха класация на най-лошите страни за автомобилистите. Експертите оценяват

...
Британците публикуваха класация на най-лошите страни за автомобилистите. Експертите оценяват
Коментари Харесай

Вижте къде са най-добрите и най-лоши условия за шофиране

Британците разгласиха ранглиста на най-лошите страни за автомобилистите. Експертите правят оценка качеството на пътищата и сигурността на водачите, обвързвана с тях. Изследването е направено от компанията Compare the Market, която твърди, че е проучила изискванията на шофиране по целия свят. България обаче не се загатва в отчета.

Според резултатите от проучването е направена оценка на страните с най-хубави и най-лоши условия за шофиране. Сред водачите на най-лошите страни за водачите е Мексико, което заема третото място.

Експертите означават, че Мексико не е с най-лошото качество на пътищата, само че локалните водачи има доста ниска просвета на шофиране. Смъртността от злополуки също е висока в тази страна.

На второ място измежду най-лошите страни за шофиране е класирана Бразилия. Тази страна има най-високата смъртност по пътищата измежду изследваните от Compare the Market страни. Експертите означават и доста неприятното качество на колите.

Изненадващо или не, британците признаха за най-лошата страна в света за шофиране... Русия. Според тях Русия има най-лошо качество на пътищата, висока смъртност, както и най-големите тапи измежду всички страни в класацията.

На другия завършек на класацията - тази със страните с най-хубави условия за шофиране са Дания, Съединени американски щати и Холандия. България, както към този момент споменахме, не участва в тази ранглиста, като най-вероятно английските специалисти не са взели поради страната ни.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР