Британците може да видят вълни, ударящи южното крайбрежие, тъй като

...
Британците може да видят вълни, ударящи южното крайбрежие, тъй като
Коментари Харесай

Времето в Обединеното кралство: Метеорологичната служба предупреждава, че сняг може да удари юг днес след най-студената нощ на годината

Британците може да видят талази, ударящи южното крайбрежие, защото страната е погълната от повече сняг и температури от -12C.

Седмицата е извънредно студена заради придвижването на арктическия въздух на юг и до момента в който Шотландия е най-засегната, зимните условия се следят към Обединеното кралство. Температурите доближиха двуцифрени числа под нулата в понеделник вечер и картите на Метеорологичната работа демонстрират, че живакът може да падне до -12C в сряда, до момента в който с насъбрания сняг може да доближи до 50 сантиметра в Шотландия.

Метеорологичната работа туитира че има и метеорологична система, заобикаляща южното крайбрежие на Англия, която може да донесе сняг. „ Това може да докара до няколко снежни талази в далечния юг с дребен късмет да се насочат малко по-на север, с цел да донесат повече сняг в южните окръзи “, се показва в него.

„ Много студено начало на север с валежи от сняг за Северна Шотландия и Северна Ирландия. Отначало по-облачно на юг с възможност за м...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР