Британците, които отиват на ваканция в Испания, ще трябва да

...
Британците, които отиват на ваканция в Испания, ще трябва да
Коментари Харесай

Правила за ваканция в Испания, които британците трябва да знаят – от ограничения за напитки до глоби на плажа от £1000

Британците, които отиват на почивка в Испания, ще би трябвало да вземат под внимание множеството нови правила, въведени в някои от най-големите горещи точки в последно време години, в това число Канарските и Балеарските острови.

Не приказваме единствено за нови паспортни условия и ограничавания за ръчен багаж (въпреки че не забравяйте да ревизирате и тях в нашето комфортно ръководство), само че всичко - от рестриктивните мерки за ол инклузив питиета в някои курорти до солидни санкции за нарушение на разпоредбите на плажа.

В момента има и някои спомагателни правила, защото Испания страда от тежка суша, което подтиква голям брой дестинации да стартират да вкарват нови строги ограничавания, в това число места в Тенерифе и Коста дел Сол.

Междувременно локалните управляващи също приканват за по-строги ограничавания на нощния живот, което може да накара питейните заведения и заведенията за хранене да бъдат принудени да затворят по-рано, макар че тези ограничения се разискват, вместо да влизат в действие към този момент.

Разглеждаме някои от н...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР