Британците имат списък с туристически цели, които желаят да осъществят,

...
Британците имат списък с туристически цели, които желаят да осъществят,
Коментари Харесай

Посещението на Чернобил остава сред водещите туристически желания

Британците имат лист с туристически цели , които желаят да осъществят, преди да стане невероятно да пътуват. Сред водещите им стремежи са наблюдаване на Северното зарево , странствуване с Ориент Експрес, посещаване на Чернобил , написа в. „ Дейли остарял “, базирайки се на резултатите от изследване по поръчка на „ Лотоленд “.

Допитването, обхванало 2000 души, демонстрира също, че измежду мечтаните туристически прекарвания са разходка по продължение на Великата китайска стена, отдаване на респект към жертвите на Освиенцим, сафари в Африка, круиз из Карибите, посещаване на „ Дисниленд “, отмора на Малдивите, обиколка на гръцките острови. Сред поданиците на Нейно Величество не липсват и запалянковци, искащи да посетят вулкана Фуджи в Япония, Великденския остров, Айфеловата кула в Париж.

Желанието на феновете на животни е да плуват с костенурки на Хаваите, да къпят слонове в Тайланд, да посетят резервата за орангутани на остров Борнео , да видят кайрите на остров Лънди. Почитателите на екшъна и приключението имат предпочитание да се гмуркат край Големия бариерен риф, да плуват с делфини в Орландо, да лагеруват в Скалистите планини.

Данните от изследването демонстрират още, че въпреки почивките на плажа към момента да се радват на известност измежду една пета от британците, почти същият % от тях избират да изследват нови градове.

Според множеството интервюирани идеалната дълготрайност на почивката е 11 дни. Въпреки желанието да тестват нещо ново, внушителните 77% от британците се завръщат към обичаните си ваканционни дестинации. Липсата на задоволително средства най-често стопира жителите на Острова да пътуват до по-екзотични места.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР