Британското правителство разпореди пристигащите в Обединеното кралство от Полша и

...
Британското правителство разпореди пристигащите в Обединеното кралство от Полша и
Коментари Харесай

Великобритания въвежда карантина за пристигащите от Полша и Турция

Британското държавно управление разпореди идващите в Обединеното кралство от Полша и Турция да се самоизолират за 14 дни. В същото време още по-строги ограничавания в битката против Ковид-19 бяха наложени в Северна Англия, което породи неодобрение на някои места.

От ранните часове на съботния ден влиза в действие карантина за идващите от Полша, Турция и три карибски острова. Решението за Полша е взето въз основата на растящия брой на инфектираните, а за Турция - поради угриженост по какъв начин се показват данните в страната. За отвод за самоизолация санкцията може да доближи 10 000 паунда.

Авиокомпаниите показаха още веднъж угриженост във връзка следващия удар за промишлеността и туризма. Отново бяха отправени и апели към управляващите да разрешат проби по летищата.

Също в събота влизат в действие още по-строги ограничения в Ливърпул, Уорингтън, Хартлипул и Мидълзбро, които включват възбрана за другарство с членове на друго семейство, в случай че това не става навън, като паркове, да вземем за пример. Кметът на Мидълзбро Анди Престън обаче съобщи, че рестриктивните мерки са неприемливи. Престън добави, че ограниченията отиват прекомерно надалеч и се оплака, че държавното управление е отказало да изслуша причините на локалните управляващи.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР