Британското правителство е изготвило таен план в случай на размирици

...
Британското правителство е изготвило таен план в случай на размирици
Коментари Харесай

Sunday Times: Евакуират кралицата при бунтове в Лондон заради Брекзит

Британското държавно управление е изготвило скришен проект при положение на безредици около напускането на Европейски Съюз без договорка

Кралицата и другите членове на кралското семейство ще бъдат евакуирани от Лондон при положение на протести, провокирани от Брекзит без съглашение, излиза наяве от секрети проекти, направени от държавното управление, написа Sunday Times, неделно издание на английския влиятелен ежедневник The Times.

Изготвените преди доста години проекти за евакуацията на кралското семейство по време на Студената война са били обновени през последните седмици, защото рискът продължава да нараства Англия да напусне Европейски Съюз без съглашение в края на другия месец.

Плановете, които в началото са били предопределени за деяние при положение на нуклеарна офанзива от Съветския съюз са предвиждали да изведат кралицата и херцога на Единбург от Лондон до скрито място, което вестникът патриотично се е съгласил да не разкрива.

" Тези проекти за незабавна евакуация са съществували от времето на Студената война, само че в този момент са обновени при положение на цивилен вълнения след Брекзит без съглашение ", е декларирал източник от кабинета пред изданието./ Канал 3
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР