Британското ателие Overfinch обяви, че ще направи „най-луксозния всъдеход в

...
Британското ателие Overfinch обяви, че ще направи „най-луксозния всъдеход в
Коментари Харесай

Британци създават най-луксозния всъдеход в света

Британското ателие Overfinch разгласи, че ще направи „ най-луксозния всъдеход в света”. Автомобилът ще бъде построен въз основата на Range Rover SVAutobiography, като досега от компанията разгласиха единствено две скици на машината, оповестява Actualno.com.

Ако се съди по тях, всъдеходът ще получи нова карбонови детайли по каросерията, увеличени въздухозаборници, разнообразни престилки, спомагателен заден дифузьор и четири тръби на изпускателната система.

За салона специалистите от Overfinch са подготвили подгрявъщи подлакътници на първия ред, като и специфични поставки за краката на возещите се откъм гърба пасажери. Те ще имат система за масаж и затопляне. Всъдеходът ще получи по-дебели стъкла и надлежно усъвършенствана шумоизолация, мултимедиен комплекс с точка за достъп 4G Wi-Fi и опция за ръководство на системите на автомобила благодарение на смарт телефон.

Самият Range Rover SVAutobiography бе показан единствено преди месец, като все още това е и най-луксозната машина в сегмента. След обновяването си тя има задни порти с електрическо ръководство, седалки с масаж, ледник в подлакътника и даже часовник на швейцарската компания Zenith.

Задвижването на най-мощната версия на модела е поверено на 5,0-литров бензинов мотор с компресор. Мощността на елемента доближава 575 к.с. Цената на Range Rover SVAutobiography е 235 000 щатски $, само че творението на Overfinch сигурно ще е по-скъпо.

Редактор: Деница Райкова
Източник: expert.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР