Британско-американският актьор изигра Чубака в оригиналната трилогия, започваща през 1977

...
Британско-американският актьор изигра Чубака в оригиналната трилогия, започваща през 1977
Коментари Харесай

Почина Чубака от Междузвездни войни

Британско-американският артист изигра Чубака в истинската трилогия, започваща през 1977 година, както и в по-късните филмидо 2015 година.
Според списание „ Варайъти “ Мейхю е бил открит инцидентно от продуцентите на „ Междузвездни войни “, до момента в който работил като санитар в болница. Създателят на кино лентата Джордж Лукас го облича в костюма на именития Чубака поради гигантския му растеж – 218 сантиметра. " Той вложи сърцето и душата си в ролята на Чубака и се раздаваше във всеки кадър ", се споделя още в известието на фамилията му.

" Пребори се с инвалидната количка, с цел да стои изправен и да изиграе още един път Чуи в " Междузвездни войни: Пробуждането на силата ", декларират околните му, представени от Би Би Си. В изказването се споделя още, че артистът е бил " мощно зает " с организации с нестопанска цел и е основал своя лична фондация, която съгласно тях е подкрепяла " всичко, от обособени лица и фамилии в спешни обстановки до храна и доставки за децата във Венецуела ".

Семейството на Мейхю не прецизира каква е повода за гибелта му. Роденият в Лондон артист е живеел със брачната половинка си Анджи и трите си деца. Марк Хамил, който изигра Люк Скайуокър в истинските филми на " Междузвездни войни ", разказа Мейхю като " най-нежния колос ".

„ Голям мъж с още по-голямо сърце, който постоянно ме караше да се усмихвам и предан другар, който обичах доста. По-добър човек съм, тъй като го познавах. ", това написа Хамил в Туитър.
Източник: blife.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР