Британският външен министър Доминик Рааб потвърди днес, че Великобритания спира

...
Британският външен министър Доминик Рааб потвърди днес, че Великобритания спира
Коментари Харесай

Великобритания потвърди: Спираме издаването на лицензи за продажби на оръжия на Турция

Британският външен министър Доминик Рааб удостовери през днешния ден, че Англия стопира издаването на лицензи за продажби на оръжия на Турция, съобщи ДПА.

" От самото начало английското държавно управление предизвести Турция да не подхваща тази военна интервенция, която, както се опасявахме, съществено разклати стабилността и сигурността на района ", сподели Рааб пред английския парламент, предава Българска телеграфна агенция.

Офанзивата " основава заплаха от утежняване на филантропичната рецесия и увеличение на страданието на милиони бежанци " и пречи на интернационалните старания в битката против терористичната организация " Ислямска страна ", посочи английският външен министър.

Генералният секретар на НАТО Йенс Столтенберг, който се срещна в Лондон с английския министър председател Борис Джонсън, съобщи през днешния ден, че е " надълбоко угрижен от последствията " на турската атака в Северна Сирия.

Столтенберг акцентира, че е извънредно значимо интернационалната общественост да не излага на заплаха постигнатите триумфи в битката с " Ислямска страна ". /БТА
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР