Британският разработчик на търговски и жилищни имоти Poseidon Group ще

...
Британският разработчик на търговски и жилищни имоти Poseidon Group ще
Коментари Харесай

Британски инвеститор строи търговски парк за €10 милиона в Сърбия

Британският разработчик на търговски и жилищни парцели Poseidon Group ще влага 10 млн. евро в откриването на търговски парк под марката Capitol Park в Зайчар, Източна Сърбия.

Проектът ще разреши откриването на 300 работни места в строителната фаза и още 200 при откриването на комерсиалния парк напролет на 2019 година, оповестяват от компанията, представени от SeeNews.

" Решихме да влагаме в Зайчар поради централното му местонахождение в Борско-Зайчарски регион, подобряващите се стопански вероятности за града и неналичието на актуален търговски комплекс в тази част на Сърбия.

С горделивост удостоверяваме, че няколко месеца преди откриването ние сме отдали чартърен над 80% от комерсиалните площи в Capitol Park Зайчар ", споделя шефът по корпоративните въпроси на Poseidon Джеймс Гън.

Търговският парк, който ще бъде издигнат на имот от 20 000 кв. м, ще има 18 магазина на водещи сръбски и интернационалните марки, измежду които JYSK, Nefa, Studio Moderna, Extreme Intimo, Opposite shoes, Djak sport, Lilly, LC Waikiki, New Yorker, Deichmann, Sinsay и N Sport.

Британският вложител оперира в Сърбия от 2014 година Компанията възнамерява да ръководи общо 10 обекта под марката Capitol Park в страната до края на 2020 г.
Източник: money.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР