Британският производител на луксозни автомобили Bentley представи първия си плъгин

...
Британският производител на луксозни автомобили Bentley представи първия си плъгин
Коментари Харесай

Bentley представи първия си хибрид

Британският производител на първокласни коли Bentley показа първия си плъгин хибрид - Bentley Bentayga Hybrid. Компанията възнамерява да електрифицира всичките си модели и избра да стартира с огромното си SUV.

Моделът ще се задвижда от " непретенциозен " 3.0-литров V6 мотор, вместо с 8- или 12-цилиндров. Bentayga Hybrid ще може да се кара в три разнообразни режима.

В " EV mode " може да се движи 50 километра единствено на електричество. В хибриден режим автомобилът се движи като всички останали хибридни автомобила, като употребява композиция от електрическия мотор и бензиновия мотор. Третият употребява единствено мощният V6, като резервира силата в батерията.

Луксозният SUV ще може самичък да взема решение в какъв режим да се движи, като употребява информация от сателитната навигация. Например, силата от батериите може да бъде непокътната за " зелени " зони в града, като в Лондон, където от идната година ще могат да се движат единствено електрически коли. Или пък Bentayga Hybrid може да премине единствено на ток, в случай че знае, че скоро ще достигнете зарядна станция - и по този начин да пести гориво.

Разбира се, останалата част от автомобила ще е типична за Bentley - да вземем за пример седалките с кожа от бикове - в никакъв случай от крави, тъй като те имат стрии - и постоянно от по-хладни климати, където комарите не са оставили следи. /money.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР