Британският принц Хари за първи път направи забележка на публично

...
Британският принц Хари за първи път направи забележка на публично
Коментари Харесай

Принц Хари се скара на Меган на балкона на Бъкингамския дворец

Британският принц Хари за първи път направи забележка на обществено място на своята към момента " прясна " в кралските маниери брачна половинка - актрисата Меган Маркъл.
По време на обичайното за кралското семейство появяване на балкона на Бъкингамския замък актрисата меко казано се издъни, откакто не спря на дърдори, макар че зазвуча националният хим " God save the Queen " - сигурен знак, че е време да се съблюдава строго безмълвие.
Херцогът на Съсекс явно й направи забележка като скръцна през зъби, а съгласно експерти по четене на устни, точните думи, които е изрекъл са " Обърни се! ".

Снимка: Getty Images/Guliver
Междувременно английските таблоиди все по-усилено популяризират новината, че брачният партньор на кралица Елизабет Втора, 98-годишният принц Филип, декларирал на принц Хари преди сватбата му с Мегън Маркъл, че " човек, който излиза с актриси, в никакъв случай не се дами за тях ".
Смята се, че принц Хари и дядо му имат доста мощна връзка. Принц Филип даже се появи на една от първите фотоси на бебето Арчи, дружно с кралицата и Дория Рагланд, 62-годишната майка на Меган.
Принц Уилям също имал терзания по отношение на скоростта, с която се развива връзката на брат му. Приближени до кралското семейство пък обявиха за The Sun, че разнообразни членове на английската кралска фамилия са изразили угриженост, само че " Хари е застанал твърдо зад Меган ".
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР