Британският принц Хари разказа в предаването The Me You Can’t

...
Британският принц Хари разказа в предаването The Me You Can’t
Коментари Харесай

Принц Хари призна за проблеми с алкохола и дрогата след смъртта на Даяна

Британският принц Хари описа в предаването „ The Me You Can’t See ” на телевизия Apple TV+ за своите психически проблеми и хладните връзки с останалите членове на кралското семейство.
Внукът на кралица Елизабет II призна, че е злоупотребявал дълго време с алкохол и е вземал опиати, пробвайки са да потуши – принцеса Даяна. Периодът сред 2012 и 2016 година са били за него „ кошмарни ”. Тогава е имал пристъпи на паника и суматоха и за една вечер е изпивал седмичната норма алкохол единствено с цел да не даде опция отрицателни страсти да се проявят.
 Живот не като кралски особи: Меган и Хари имат проблеми със сигурността Живот не като кралски особи: Меган и Хари имат проблеми със сигурността
Миналия юли Меган Маркъл и принц Хари закупиха имение в Монтесито, Калифорния, за над 14 милиона $. Сега те живеят в него с едного...
Преломен миг за наследника на английската корона е било запознанството му с бъдещата му брачна половинка Мегън Маркъл. Както споделя Хари, по това време, през 2016 година, той почнал за първи път да посещава сеанси при психотерапевт, защото осъзнал, че може да построи постоянни фамилни връзки, единствено в случай че се оправи с предишното.
Когато изгубил майка си, Хари не получил нужната поддръжка от околните си, които се стараели да не приказват за гибелта на принцеса Даяна, а от детето претендирали да демонстрира въздържаност и да понася безмълвно загубата. Той бил подложен на критика от татко си принц Чарлз, който не се опитал да отбрани синовете си от горчивия опит, обвързван с ролята да бъдеш член на кралското семейство.
Пред водещата на предаването Опра Уинфри принц Хари показа също, че се е сблъскал с когато английските таблоиди почнали да тормозят брачната половинка му, която вследствие на това почнала да мисли за самоубийство.
„ Чувствах се изцяло беззащитен и мислех, че фамилията ми ще ми помогне, само че всяка молба, всяко недоволство, всеки обезпокоителен знак бяха посрещани с безусловно безмълвие или неуважение ”, сподели Хари. Той призна, че преди няколко години дружно със брачната половинка си се пробвали да играят по написаните правила, както го съветвали членовете на кралското обграждане, само че в този момент „ в никакъв случай повече няма да го накарат да мълчи ” за проблемите, с които се е сблъскал той и избраницата му.
 Повечето британци намират изявлението на Хари и Меган за неточност Повечето британци намират изявлението на Хари и Меган за неточност
Повечето британци считат, че Хари и Меган са сбъркали, като са дали изявление за Опра Уинфри. Това демонстрира изследване, поръчано от Дейли М...
„ В мен има пъклен доста майка ми ”, сподели принцът.
„ Струва ми се, че не съм част от системата, само че съм крепко заседнал в нея. Единственият метод да бъдеш свободен е да се откъснеш и да кажеш истината. "
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР