Принц Хари казва в нов сериал на Netflix, че му е липсвала подкрепа, когато се е завърнал у дома от Афганистан

...
Британският принц Хари казва, че не е имал необходимата подкрепа,
Коментари Харесай

Британският принц Хари казва, че не е имал необходимата подкрепа, когато се е завърнал у дома от битка в Афганистан

От DANICA KIRKA Associated Press 30 август 2023 г., 11:41 ч. Принц Хари казва, че не е имал необходимата подкрепа, когато се е върнал у дома от битка в Афганистан, докато се обръща към други ветерани в нов Netflix поредица за Invictus Games за ранени войници.

Новата поредица стартира в сряда в услугата за стрийминг.

Говорейки за посттравматично стресово разстройство, Хари каза, че завръщането му от Афганистан през 2012 г. е предизвикало емоции, които е потиснал след смъртта на майка си, принцеса Даяна, когато той беше само на 12 години. Принцът, чиито проблеми с кралското семейство са описани в миналото, каза, че въздействието на смъртта на Даяна никога не е било обсъждано.

„Най-голямата борба за мен беше не един около мен наистина може да помогне; Нямах тази структура за поддръжка, тази мрежа или този експертен съвет, за да идентифицирам какво всъщност се случва с мен“, каза Хари. „За съжаление, като повечето от нас, първият път, когато обмисляте терапия, е когато лежите на пода в поза на плода, вероятно желаейки да сте се справили с някои от тези неща преди това.“

“Heart of Invictus“ представя група ранени войници, докато се подготвят за миналогодишните игри Invictus в Холандия.

По модела на Warrior Games в Съединените щати, Хари основава Invictus Games през 2014 г. като събитие в параолимпийски стил, предназначено да вдъхновява военните ветерани по света, докато работят за преодоляване на наранявания на бойното поле.

Хари и съпругата му, бившата Меган Маркъл, подписаха изгоден договор за продуциране на съдържание за Netflix, след като се оттеглиха от кралските задължения през 2020 г. и се премества в Южна Калифорния. „Хари и Меган“, сериал от шест части, описващ раздялата на двойката от кралското семейство, беше представен миналата година.

Хари, който е известен също като херцога на Съсекс се появи на предварителна прожекция на новия сериал в Калифорния във вторник, разказвайки на публиката за жертвите, които правят ветераните и техните семейства, докато служат на своите страни.

„Вие момчета трябва да го гледат тази вечер – или поне два епизода – за да събудят апетита за останалата част“, ​​каза Хари във видео, разпространено в социалните медии.

Източник: abcnews.go.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР