Британският принц Хари и американската му годеница Меган Маркъл избраха

...
Британският принц Хари и американската му годеница Меган Маркъл избраха
Коментари Харесай

Принц Хари и Меган Маркъл избраха флорист за сватбата си

Британският принц Хари и американската му избраница Меган Маркъл избраха добре позната на стилната промишленост лондонска флористка да аранжира украсата от цветя за сватбата им в края на пролетта, оповестиха от двореца Кенсингтън, представени от Ройтерс и ДПА.
 

Филипа Крадок , измежду чийто клиенти са дизайнерът Александър Маккуин и английското издание на сп. " Вог " , ще употребява сезонни цветя от региона на Уиндзор за украсата на помещението за церемонията. Сред тях ще бъдат култивиран бели рози, цветето напръстник и обичаните на Маркъл божури .
 
 Guliver/Getty Images
 

Освен това флористката ще включи клончета от бук, бреза и габър от заобикалящия двореца парк. При избора на растенията помогнаха принц Хари и Меган Маркъл. " Работата с тях е безусловно наслаждение. Процесът е неналожителен, креативен, занимателен и със мощно съдействие ", сподели Крадок.
 

" Финалният дизайн ще подхожда на тях като двойка . Винаги се стремя да доближи това с работата си, като слагам на напред във времето снабдяването с локални запаси, сезона и устойчивостта ", добави тя.
 
Внукът на кралица Елизабет Втора принц Хари , който е пети подред в наследяването на престола, и Меган Маркъл - звездата от телевизионния сериал " Костюмари ", ще сключат брак на 19 май в параклиса " Сейнт Джордж " на Уиндзорския палат.
 


Те поканиха 600 посетители на сватбата си, макар че имената към момента се пазят в загадка. Над 2500 души аудитория от английския народ и благотворителни организации ще следят идването на булката и младоженеца и техните посетители, както и отпътуването на процесията с колесница след церемонията.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР