Британският престолонаследник принц Чарлз обеща да промени своето поведение, когато

...
Британският престолонаследник принц Чарлз обеща да промени своето поведение, когато
Коментари Харесай

Принц Чарлз обеща да промени поведението си, когато се възкачи на престола

Британският престолонаследник принц Чарлз даде обещание да промени своето държание, когато се качи на престола. Тъй като неговата роля в обществото ще бъде друга от сегашната, съобщавата международните агеции, представени от Българска телеграфна агенция.

Принцът на Уелс приказва за телевизионната стратегия "Принц, наследник и правоприемник - Чарлз на 70 ". Предаването ще бъде излъчено през днешния ден, а вестник "Телеграф " разгласява предварителни извадки от него.

На въпрос дали в качеството си и на монарх ще продължи да взе участие в публични акции, което понастоящем е много присъщо за неговата активност,той отговори: "Не, това няма да го има. Не съм толкоз малоумен! "

Чарлз посочи, че когато се възкачи на английския трон, това ще бъде един напълно друг обред. И той доста добре осъзнавал какви ще бъдат следствията от него и по какъв начин би трябвало да работи в новата обстановка.

Принц Чарлз даде обещание да се придържа към рамката на "конституционните параметри " в живота на монарха. По думите му би трябвало добре да се осъзнае, че в едно и също време съществува място единствено за един монарх, а не за двама. "Ти не можеш да си крал, в случай че си принцът на Уелс или си престолонаследник. Тези две обстановки са напълно разнообразни! ", акцентира принц Чарлз.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР