Британският престолонаследник принц Чарлз и синът му Уилям заедно със

...
Британският престолонаследник принц Чарлз и синът му Уилям заедно със
Коментари Харесай

Принц Чарлз и синът му Уилям на премиерата на новия филм за Джеймс Бонд - slava.bg

Британският престолонаследник принц Чарлз и синът му Уилям дружно със съпругите си ще участват на международната премиера на новия филм от поредицата за Джеймс Бонд "Смъртта може да изчака ". Тя ще се състои на 28 септември в "Роял Албърт хол " в Лондон.
По аления клилим ще преминат Даниел Крейг, който за пети и финален път е в ролята на сътрудник 007, Рами Малек, Леа Сейду, Бен Уишоу и Наоми Харис.

Представителите на английската кралска фамилия ще се срещнат с част от актьорския състав на лентата, с режисьора Кари Фукунага, с продуцентите Майкъл Уилсън и Барбара Броколи и с певицата Били Айлиш, която извършва тематичната ария във кино лентата.

Продукцията на "Unicersal Pictures " и MGM трябваше в началото да излезе по екраните още през април 2020 година, само че няколко пъти беше отлагана поради пандемията от новия ковид, рестриктивните мерки в работата на киносалоните и локдауните.

Премиерата в Лондон, която е първата от поредност промоционални събития за кино лентата по целия свят, ще бъде в поддръжка на сегашни и някогашни членове на английски специфични сили и чиновници на тайните служби, излиза наяве от формалния уебсайт на сътрудник 007.
...
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР