Британският премиер Тереза Мей Тереза Мей - британски политик Тереза

...
Британският премиер Тереза Мей Тереза Мей - британски политик Тереза
Коментари Харесай

Тереза Мей: Великобритания ще обмисли следващите си стъпки по случая "Скрипал"

Британският министър председател Тереза Мей Тереза Мей - английски политик Тереза Мей (по татко Брейзър) е родена на... към профила съобщи, че страната й "ще обмисли в идните дни дружно със съдружниците и сътрудниците си идващите стъпки " в разногласието с Русия за отравянето с нервнопаралитично вещество на английска земя на някогашния съветски шпионин Сергей Скрипал, съобщи Асошиейтед прес.

Мей окачествява осъщественото на 4 март нахлуване против Скрипал като "крещящо нарушаване на интернационалното право и конвенцията за химическите оръжия ".

Тя сподели това, откакто по-рано през днешния ден Русия разгласи, че ще експулсира 23 английски дипломати, в отговор на Англия, която подреди на същия брой чиновници на съветското посолство в Лондон да изоставен страната.

Мей приказва на конференция на Консервативната партия в Лондон, като в речта си тя съобщи, че Англия е очаквала подхванатия от Русия ход за експулсиране на английски дипломати. Според английския министър председател съветската страна е виновна за офанзивата против Скрипал и щерка му Юлия. Русия отхвърля да е забъркана в нападението.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР