Британският премиер Борис ДжонсънБорис Джонсън е британски политик - роден

...
Британският премиер Борис ДжонсънБорис Джонсън е британски политик - роден
Коментари Харесай

Борис Джонсън обеща на Зеленски повече военна подкрепа

Британският министър председател Борис Джонсън  Борис Джонсън Борис Джонсън е английски политик - роден на 19 юни 1964 година в Ню Йорк. Прадядо му по бащина линия е съобщи пред украинския президент Володимир Зеленски  Володимир Зеленски Володимир Зеленски  е украински актьор, сценарист, продуцент и политик. Володимир (понякога, че ще даде повече военна поддръжка на някогашната руска република в идващите дни, заяви през днешния ден представител на неговия кабинет, представен от Българска телеграфна агенция.
Всичко по тематиката: Руската инвазия в Украйна 1350
От своя страна Зеленски осведоми Джонсън за съпротивата на Украйна против продължаващата съветска инвазия, заяви представителят на " Даунинг стрийт " 10.

" Премиерът осведоми президента Зеленски за военната поддръжка, която Обединеното кралство изпраща на Украйна, и се ангажира да изпрати повече в идващите часове и дни ", показва той.

Днес стана известно, че Англия ще бъде отпред на интернационалните старания за премахване на Русия от международната полицейска организация Интерпол, съобщи министърът на вътрешните работи Прити Пател.

" Днес украинското държавно управление изиска съветското държавно управление да бъде краткотрайно отстранено от участие в Интерпол и ние ще ръководим всички интернационалните усилия  в тази тенденция ", съобщи Пател пред Народното събрание.

Лондон посъветва през днешния ден английските жители да не пътуват до Русия заради неналичието на полети и засилената икономическа неустойчивост.
Всичко по тематиката: Руската инвазия в Украйна 1350  Словакия желае помощ от Фронтекс поради хилядите бежанци от Украйна Словакия желае помощ от Фронтекс поради хилядите бежанци от Украйна  Посолството на Русия в София: Във връзка с осведомителната експанзия от Вашингтон и неговите евроатлантически подлоги в България не се зареждат уеб сайтове на съветски държавни институции Посолството на Русия в София: Във връзка с осведомителната експанзия от Вашингтон и неговите евроатлантически подлоги в България не се зареждат уеб сайтове на съветски държавни институции  Вътрешният министър на Украйна: Ситуацията е сериозна, само че постоянна Вътрешният министър на Украйна: Ситуацията е сериозна, само че стабилна
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР