Британският премиер Борис Джонсън каза, че е жизненоважно Обединеното кралство

...
Британският премиер Борис Джонсън каза, че е жизненоважно Обединеното кралство
Коментари Харесай

Борис Джонсън предупреди срещу умора от Украйна

Британският министър председател Борис Джонсън сподели, че е жизненоважно Обединеното кралство да продължи да поддържа Украйна, до момента в който войната продължава , цитира думите му европейската редакция на американския вестник " Политико ".

" Когато настъпи " отмалялост от Украйна ", е доста значимо да покажем, че сме с тях за дълго време и им предоставяме стратегическата резистентност, от която имат потребност ", сподели Джонсън в събота, когато се върна от.

" Руснаците напредват сантиметър по сантиметър и за нас е жизненоважно да покажем това, което знаем, че е истина, а точно, че Украйна може да победи и ще завоюва ", сподели Джонсън, който е изправен пред рецензии, че е пропуснал конференция в Северна Англия, с цел да пътува до Киев.

Второто пътешестване на премиера в раздраната от война страна пристигна единствено ден следна френския президент Еманюел Макрон, немския канцлер Олаф Шолц и италианския министър председател Марио Драги.

В изказване тази заран Министерството на защитата на Обединеното кралство съобщи, че е евентуално Русия да възобнови опитите си за нахлуване в Донецка област в Източна Украйна.
 Британското разузнаване: Цивилните в Северодонецк няма накъде да се изтеглят
Британското разузнаване: Цивилните в Северодонецк няма накъде да се изтеглят

Те нямали доверие на руснаците
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР