Британският премиер Борис Джонсън, болен от COVID-19, беше преместен от

...
Британският премиер Борис Джонсън, болен от COVID-19, беше преместен от
Коментари Харесай

Борис Джонсън е изведен от интензивното отделение

Британският министър председател Борис Джонсън, болен от COVID-19, беше изместен от интензивното поделение за лекуване и е в положително въодушевление, се споделя в изказване на представител на кабинета на премиера пред медиите.
" Премиерът беше изместен от интензивното лекуване довечера назад в поделение, където ще бъде деликатно следен в ранния стадий на възобновяване. Той е в положително въодушевление ", съобщи представителят на службата, съобщи БГНЕС.
Джонсън разгласи, че е инфектиран с ковид на 27 март. Оттогава той е в изолираност, само че продължи да работи. На 3 април той разгласи във видео известие, че към момента има висока температура. На 5 април късно вечерта кабинетът на премиера разгласи, че Джонсън е откаран в болничното заведение за нужните проби, само че акцентира, че не става въпрос за незабавна хоспитализация.
На 6 април вечерта кабинетът на премиера разгласи, че положението на Джонсън се е влошило и той е отведен за интензивно лекуване. Във вторник стана известно, че положението на премиера е устойчиво, че няма потребност от механичната вентилация, че диша независимо и получава общоприетоо лекуване с О2.
Последните информации за ковид - ТУК.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР