Британският певец и композитор Роби Уилямс заяви, че е имал

...
Британският певец и композитор Роби Уилямс заяви, че е имал
Коментари Харесай

Близки срещи от третия вид: Сетовни величия летят с НЛО, бъбрят си с извънземни

Британският артист и композитор Роби Уилямс съобщи, че е имал многократни контакти с извънземни същества, които идвали на неговите концерти и даже го били избрали за техен дипломат на Земята. Случаят със звездния реализатор напълно не е изолиран и той не е единственият, който твърди, че пришълците към този момент са тук.

Неговата колежка Майли Сайръс също твърди, че е имала непосредствен контакт с извънземните.
Контакт
Това се случило в Калифорния. Майли и тогавашното ѝ гадже пътували с кола, когато в небето над тях се появил НЛО. То не приличало на летяща паница. „ Приличаше по-скоро на голям бял снегорин “, като гигантското му весло присветвало в жълто.„ Имаше още един човек с мен, който видя същото. На автомагистралата имаше и други коли, които стопираха и го гледаха. Затова считам, че съм видяла нещо действително “.

Но това надалеч не било всичко. „ В предната част, където беше греблото, имаше някакво създание. Когато го погледнах, то също отвърна на погледа ми. Бях разтърсена, усещах очите му. После пет дни не можех да спра да трептя ”, споделя Майли в изявление.

Най-страстният покровител в Холивуд на теорията за извънземния разсъдък е Том Круз. Той е част от сектата на сциентолозите, която твърди, че животът на Земята се е появил вследствие на осъзнато решение на извънземни същества. Всичко почнало преди 70 млн. години, когато планетарният държател Ксену населил Земята. Според вярванията им само висшият сановник на сциентолозите може да има контакт с извънземния разсъдък. „ Наистина ли някой има вяра, че при толкоз милиони звезди ние сме единствената рационална форма на живот, която се носи в пространството ”, споделя Круз в изявление за Си Ен Ен.
Среща
За контакт с извънземни оповестява и актрисата Голди Хоун. Тя се сблъскала с извънземните още когато била на 20 година „ Връщах се с колата от урок по танци, когато чух доста висок писклив тон. Погледнах през прозореца и видях две или три същества. Те бяха сребристи, с дребни носове и усти и без уши. Наблюдаваха ме и говореха за мен като за „ обекта ”. След това спомените на Голди се губят. Тя обаче била твърдо решена да си спомни в елементи цялата преживелица и прибегнала до услугите на хипнотизатор, който да възвърне спомените ѝ. „ Не бяха единствено погледите. Усещах по какъв начин някой или нещо допира лицето ми и този досег ме изпълва с безгранична обич. Почувствах се изпълнена със светлина ”.

Актрисата споделя, че в никакъв случай няма да разбере какво тъкмо ѝ се е случило, само че към този момент не изпитва боязън от извънземните. „ Виждала съм НЛО и то няколко пъти. Мисля, че всеки човек ги е виждал, само че просто се успокояваш, като смяташ, че това е аероплан със странна форма ”, споделя певицата Алиша Кийс.
Океанът
Певицата Деми Ловато твърди, че освен че знае за съществуването на извънземните, само че и къде могат да бъдат открити. Според нея те се крият в дълбините на Индийския океан. „ Това е най-слабо изследваният океан на планетата и крие доста секрети ”, споделя тя. Според Ловато епизодичните срещи с извънземните са първопричината за митовете и легендите за русалките. Самата тя се е срещала лице в лице с извънземния разсъдък. „ Една заран се разсъниха и видях три същества, които седяха на леглото ми. Попитаха ме дали желая да видя тяхната планета. Съгласих се и усетих по какъв начин изхвръквам нагоре. Стигнахме до една розово-лилава планета ”.

Актрисата Упи Голдбърг също твърди, че от дълго време знае за съществуването на извънземни. През 2023 година тя бе почетен посетител на конгрес на уфолозите. „ Малко по малко изтича информация, че държавното управление има предмети с извънземен генезис и по тази причина не мога да схвана по какъв начин някой може да е сюрпризиран от самото битие на извънземните. Те са тук, само че не считам, че желаят да ни навредят ”, споделя актрисата.
Теории
Една от известните теории свързва наличието на извънземните с английското кралско семейство. Дълги години страж на тайната бил брачният партньор на починалата кралица Елизабет Втора – принц Филип. Според английски медии след гибелта му в библиотеката му са открити повече от 20 книги на извънземна тема. Принц Филип пазил и формален скришен отчет за извънземно посещаване. Според документа контактът станал след приземяване на извънземен транспортен съд в имението на вуйчото на принца – лорд Луис Маунтбатън, написа " Телеграф ".

„ Според мен и сега тук има доста извънземни форми на живот, само че човечеството към момента не е достигнало равнището на развиване, на което ще можем да ги виждаме и да създадем контакт ”, споделя актрисата Хали Бери. Ръсел Кроу също твърди, че се е сблъсквал с пришълци. Актьорът, който стана прочут с ролята си в „ Гладиатор ”, споделя, че е забелязал два странни летящи обекта в жълто и алено в родния си Сидни. Той даже е съумял да ги снима и пуснал клипа в интернет. И до ден-днешен Кроу по този начин и не е схванал какви са били тайнствените обекти.

Бившето гадже на модела Джиджи Хадид - Зайн Малик, я убедил, че извънземният разсъдък съществува, само че единственият метод за контакт е през сънищата. След един подобен сън Малик напуща групата One Direction. Малик постоянно е твърдял, че решението не е било негово, а по този начин му заповядал извънземният разсъдък. Илюзионистът Юри Гелър твърди пред „ Дейли мейл “, че разполага с предмет с извънземен генезис. Става дума за вкаменелост на яйце. Преди него предметът е бил благосъстоятелност на музиканта Джон Ленън, който през целия си живот е твърдял, че извънземните съществуват.

Друг артист, който се свързва с контакти с извънземни, е бил Елвис Пресли, като и до ден-днешен има хора, които имат вяра, че Кралят на рокендрола не е починал, а е бил спретнат от извънземни. Фантастичната история стартира от един непонятен и до през днешния ден факт. В деня на раждането на Елвис - 8 януари 1935 година, по непонятен метод изчезва татко му Върнън. Той се появява след няколко часа и споделя за неща, които е могъл да види единствено в случай че е летял високо в небето. Така и не излиза наяве къде е бил, до момента в който се е раждал синът му.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР