Британският певец Елтън Джон се яви като свидетел на защитата

...
Британският певец Елтън Джон се яви като свидетел на защитата
Коментари Харесай

Елтън Джон удари рамо на Кевин Спейси

Британският артист Елтън Джон се яви като очевидец на отбраната по делото за полово посягане против американския артист и притежател на " Оскар " Кевин Спейси, което се води в Лондон, оповестяват Ройтерс и Асошиейтед прес. 

Джон свидетелства посредством видеовръзка от Монако, с цел да даде показания, откакто брачният партньор му Дейвид Фърниш сподели, че Спейси единствено един път е участвал на годишната церемония, която артистът провежда в дома си в Уиндзор.

Една от хипотетичните жертви упреква Спейси, че го е хванал нападателно за чатала, до момента в който е пътувал с него за бала през 2004 или 2005 година



Според показанията, дадени от Кевин Спейси, той е участвал на събитието единствено през 2001 година Фърниш свидетелства по-рано, че е ревизирал фотосите и това е била единствената година, в която артистът е участвал. 

Елтън Джон сподели, че Спейси останал да пренощува в дома му след бала, само че не си спомня да е идвал по-късно. 

63-годишният Кевин Спейси не се признава за отговорен по обвиняванията в полови закононарушения, за които се твърди, че е направил против четирима мъже във Англия в интервала 2001-2013 година По това време той живее и работи най-вече в страната, включително и като артистичен шеф на лондонския спектакъл " Олд Вик ". 



Прокурор Кристин Агню също по този начин попита Елтън Джон за фотография на ищеца, който държи чадър пред лондонски спектакъл, до момента в който артистът напуща залата по различен мотив.

Джон сподели, че не е разпознал мъжа и не би го забелязал по това време, така постоянно " бърза лудешки ", с цел да стигне до колата си, когато напуща място с фотографи извън. " Отвън може да е била самата кралица и аз да не виждам ", сподели артистът.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР